Tänään sitten pakkailin. Olen kohta kuukauden keräillyt kaikkee tavaraa tohon keskelle lattiaa, mitä pitäs ottaa mukaan. Kuitenkin maltilla, sillä päätin lähteä sitä, että Intia on niin halpa maa, että voin ja haluan ostaa sieltä tarvitsemani vaatteet ja muut tarpeet, ja näin viedä rahaa maahan ja kannattaa paikallisia ompelijoita ym. yrittäjiä. Kun nyt sitten nostelin kaikki tavarat sängylle, ja aloin latoa reppuun, niin havaitsin että ihan turha sitä rinkkaa on mukaan ottaa. Kaikki kamat olis mahtunut yhteen hippiveskaan käsimatkatavaroihin, mutta ylipainoa tuli muutama sata grammaa, joten päätin pelata varman päälle ja laittaa pienen kassin ruumaan. Molemmat kassit on sellasia että niistä todennäköisesti luovun perille päästyäni. Siitä sitten kaksi onnellista tarvitsijaa saa kaksi täysin ehjää kassia kantamusvälineiksi.

Mitä sitten tarttui matkaan:
- Lakanapussi (Olettekin aiemmin tutustuneet jo tähän värkkiin)
- Kamera (Pitäähän sitä kaikki saada ikuistettua, että voi teitä ilahduttaa ja ärsyttää erinäisellä kuvamateriaalilla)
- Vara-akkuja ja USB-laturi niille (kameraan)
- iBook + laturit ja 2.5” ulkonen kovo (Koulutehtäviä varten siis. Tosin ton ulkosen kovon sorruin täyttämään erilaisilla viihdepäljäyksillä, mitä on matkan varrella kertynyt)
- 3 kpl T-paitaa
- 3 kpl boksereita
- 2 kpl sukkia
- Suomi – Englanti –taskusanakirja
- Lonely Planet India (Kätevä kirja, suosittelen)
- Intian maantiekartta (LP:n kartat ovat surkeita, joten tämä on kätevä erilaisten trippien suunnitteluun
- silikonikorvatulpat (lentokenttää ja junamatkoja varten, ja muutenkin nukkumiseen)
- Kännykkä + laturi + datakaapeli (liittymä jää kotiin)
- Taskulamppu (Ehdoton värkki, päiväntasaajalla on todella pimeä se puoli vuorokautta)
- Kengät mallia töppönen (silikoninen vetelä pohja. menevät pieneen tilaan, ja olen todella mieltynyt)
- 2 kpl Abloyn lukkoja avaimineen (toinen VAT3-hyväksytty järkäle, eli ei pitäs vahingossa hävitä)
- Raamattu + englannin kielinen uusi testamentti + 1 meditaatiokirja
- 10 kirjaa (Aika paljon, mutta pitää olla että riittää. Kaikki kirjat vapautan matkani aikana sitä mukaan kun olen lukenut, ja matkan lopuksi myös ne lukematta jääneet.)
- Tilkka 12-vuotiasta Chivas Regalia (Syystä että pidän viskistä, ja sitä on äärimmäisen vaikea Intiasta saada. Nautiskelen sitä sitten ”koleina” syysiltoina kämppäni ikkunalla fiilistellen.)
- 2 avaimenperää jotka sain kavereilta mukaan (Ja yks ystävännauha kans, mut se kulkee ranteessa)

Lisäksi mukana on virallinen MediPack, joka sisällöksi lopulta karsiutui:
- 2 kpl 100ml pulloa geelimäistä käsidesiä
- 28 tbl Malarialääkkeitä (annostus 2tbl kerran viikossa)
- 1 pkt 10mg antihistamiinia ötököiden pistoihin ym.
- 1 painolevy ripulilääkettä (ei olisi pakollinen, enkä käytä ellei ole pakko. Ainoastaan siis viikonloppureissuista takaisin selviämiseen)
- Digitaalinen kuumemittari
- Brevoxyl-voide aknen hoitoon
- Pieni laastaripakkaus (5 laastaria), johon mahtui mukaan myös 10tbl 500mg parasetamolia
- Punttu vaseliinia huulille ja ihottumille (Kätevä myös narisevien saranoiden käsittelyyn.)

MediPack on rakennettu 1l minigrip-pussiin, jotta se toimii myös finskun lentomääräysten mukasena ”nestekuljetuspussina”, johon siis pitää mahtua kaikki käsimatkatavaroissa kulkevat nesteet desin purnukoissa.

Tämä kaikki (ja kaikki mitä en muistanut tähän mainita) mahtu kahteen veskaan hyvinkin sopivasti. Lisäks mukana on kaikki päällä oleva, eli yks alusvaatekerta, sukat, pitkähihainen paita (jonka vapautan heti kadulle) kahdet ohuet päälihousut, lätsä, ohut ketju jonka perässä pieni kukkaro ja lukkojen avaimet sekä maaginen rahavyö, jossa matka-asiakirjat ja rahaa ja sen saantiin tarvittavat kortit piilossa.

Lakanapussi ja rahavyö muuten valmistuivat loppujen lopuks kun äiti intoutu ompeleen niitä vanhasta lakanasta. Hyvät tuli, Iso kiitos äitille. Rahavyötä testikäytin jo muutaman päivän mahdollisten korjaustarpeiden varalta, ja se on mahtava!

Lento lähtee huomenna klo 14.15 Helsinki-Vantaalta ja sitten jatkolento Delhistä seuraavana aamuna liian aikaisin. Tulipa tässä muuten mieleen, että onkohan kukaan matkaseurueestamme mahtanut tarkistaa että jatkolento lähtee samalta lentokentältä kun mihin finsku sattuu laskeutuun. Delhissä kun sattuu oleen niitä lentokenttiä enemmän ku se yks… =D